Påmelding til årets KIWI Skjærgårdscup er i gang!

Postet av Langesund IF - Fotball den 8. Sep 2022

Også i år blir KIWI Skjærgårdscup fullbooket. Pågangen er stor og mange lag har også i år valgt å legge avslutningen av sesongen til vår cup i Langesund

Informasjon om cupen: https://fotball.langesundif.no/storage/preview?id=f583cba8-819d-4b00-9da7-c3eb252476fa&fullscreen=1

Påmeldingen gjøres her: https://forms.gle/716wGxBW62dEmK1AA

Sommerens vakreste eventyr går mot slutten

Postet av Langesund IF - Fotball den 3. Aug 2022

Da går sommerens vakreste LIFeventyr ❤️ mot slutten.....
Jenter 13 gjennomfører semifinale mot Flint på en god måte. Det er små marginer som gjør at det ikke blir finale I den aller første Dana Cup Hjorring 🇩🇰 for våre jenter. Dette kan dere være stolte av!! 🤍💙
Takk også til alle spillere, trener, søsken, foreldre, besteforeldre og alle andre LIF'ere🤍💙 som støtter jentene under og etter kampen.
Vi kommer tilbake 😊
Den siste kvelden går med til å gjøre seg klare for hjemreise i morgen🛳 Treningstøy og "fintøy" må tilbake i bagger og kofferter da det blir tidlig vekking og avgang fra skolen i morgen 07:00 🥱
for busstur 🚍 opp til Hirtshals hvor Fjordline tar oss hjem til Langesund.

Innkalling til årsmøte 2022

Postet av Langesund IF - Fotball den 24. Jan 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Langesund IF Fotball

Årsmøtet avholdes onsdag 2. mars kl 19:00 i kiosken på klubbhuset.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 19. februar 22 til post@liffotball.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på fotballgruppens hjemmeside: http://fotball.langesundif.no. Dokumenter for årsmøte finnes her: http://fotball.langesundif.no/storage/files?uid=1100316001&pfi=45480

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Langesund IF Fotball i  minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Langesund IF Fotball. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Langesund IFs lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Langesund IF Fotball kontaktes på tlf: 95 12 84 85 (Trond Iversen/leder) eller e-post: post@liffotball.no.

Velkommen til årsmøte!

Langesund 24.01.22

Resultater for jenter og gutter 13/14 år KIWI Skjærgårdscup 2021

Postet av Langesund IF - Fotball den 31. Okt 2021

Sluttspill og finaler ble avviklet lørdag kveld og etter mange spennende kamper var det klart for finaler.

I jenteklassen ble det et oppgjør mellom LIF J-13/14 1 og LIF J-13/14 2. Kampen var lenge ganske jevn, men tilslutt vant LIF J-13/14 1 6-2. I bronsefinalen vant Korsvoll J-13/14 Blå 2-0 over Korsvoll J-13/14 Rød.

LIF J-13/14 1 ble vinnere, med LIF J-13/14 2 på andre og Korsvoll J-13/14 Blå på tredjeplass.

I gutteklassen ble det finale mellom LIF G-14 Blå og Stridsklev Hvit G-14, LIF Blå gjennomførte en veldig god kamp og vant tilslutt 9-3. I bronsefinalen vant LIF G-14 Hvit 8-2 over Stridsklev Rød G-14.

LIF G-14 Blå ble vinnere i gutteklassen med Stridsklev Hvit G-14 på andre og LIF Hvit på tredjeplass.

Ny utstyrsavtale - Hummel/Intersport Brotorvet AS

Postet av Langesund IF - Fotball den 3. Aug 2021

Etter at Beha Sport la ned butikken på Brotorvet har vi stått uten avtale på utstyr. Vi hadde 1 år igjen og kunne "flyttet" avtalen over til Beha i Porsgrunn.  Det valgt vi ikke å gjøre.
Vi har sett viktigheten av det å ha lokale støttespillere i de 15 månedene vi nå har hatt siden Covid-19 brøt ut. Det ble derfor et mål om å få en lokal avtale, når vi fikk hint om at det var planlagt en ny sportsbutikk.
Det er derfor hyggelig å kunne informere om at det på åpningen av Intersport Brotorvet as  er inngått ny utstyravtale med LIF. Avtalen innebærer at det er Hummel  vi skal spille i de neste 4,5 årene.