Langesund Idrettsforening

Trimbingo i Langesund våren 2019

Postet av Langesund Idrettsforening den 7. Mar 2019

Fotballgruppa arrangerer trimbingo følgende søndager og en mandag, mellom kl. 1100 -1400:

Søndag 10 Mars

Søndag 17 Mars

Søndag 24 Mars

Søndag 31 Mars

Søndag  7 April

Søndag 14 April

Mandag 22 April

Søndag 28 April

Søndag  5 Mai

Søndag 12 Mai

Søndag 19 Mai

Søndag 26 Mai

Oppmøte på Slåttnes Stadion, H.P. Jacobsens gate 22, 3970 Langesund. Se kart.

Endring i politiattestordningen

Postet av Langesund Idrettsforening den 23. Mai 2018

I følge info på Norges idrettsforbunds hjemmeside 20.4.2018 så oppfordres idrettslagene om å avvente ny søknad om politiattest for personer som tidligere har fremvist attest for idrettslaget.

Se mer og utfyllende info her.

Årsmøte i Tennisgruppen

Postet av Langesund Idrettsforening den 2. Mar 2018

Årsmøte i tennisgruppen ble avholdt 28/2-2018

Klubben hadde årsmøte onsdag 28/2, og i mangel av nok aktuelle kandidater til nytt styre ble det besluttet at styret midlertidig avvikles og at styret i LIF er besluttende instans. Det blir opprettet et arbeidsutvalg som skal ivareta de løpende aktivitetene i klubben;

Baner og utstyr – Morten Sandsmark (hovedstyret)

Økonomi og medlemsregister – Eirik Eliassen (tidligere kasserer)

Kommunikasjon, aktiviteter og sponsorer – Benedicte Børge-Ask (tidligere varamedlem) og Kjetil Larsen (hovedstyret)

Kommunikasjon med arbeidsutvalget kan skje gjennom e-post til post@langesundtennisklubb.com (som før) eller via Facebook siden «LIF Tennis».

Årsmøtet vedtok å beholde satsene for kontingent uendret fra 2017 – mer informasjon om medlemsskap finner du her http://tennis.langesundif.no/p...

Stem på klubben i mitt hjerte 11-24 november 2017

Postet av Langesund Idrettsforening den 11. Nov 2017

Til alle idrettslag

500 000 kr skal deles ut: Stem på klubben i mitt hjerte 11.-24.november
Norges idrettsforbund, i samarbeid med Sparebank 1, Dagbladet og P4, er stolte av å starte årets Klubben i mitt hjerte-kampanje.
Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle som ønsker å takke sitt idrettslag, stemme på - og jobbe for - at klubben vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.
Alle idrettslag i Norge kan stemme på sin favorittklubb og vinne flotte pengepremier.

Totalt skal 500.000 kroner deles ut!   Kampanjen starter lørdag 11. november og varer fram til fredag 24. november kl 12.00.
Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadører for årets kampanje.

Om klubben i mitt hjerte  Dersom din klubb klarer å få 50 stemmer i løpet av én dag, er klubben med i trekningen av dagspremien på 10.000 kroner fra Sparebank 1. Totalt deles det ut 30 dagspremier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner.
Av erfaring ser vi at de klubbene som evner å spre ordet i sosiale medier og engasjere utøvere, trenere, venner og foreldre har størst sjanse for å vinne både dagspremier og sammenlagt.

Egen SPLEIS-kampanje  Alle som stemmer på klubbenimitthjerte.no kan også opprette en SPLEIS og samtidig delta om en ekstrapremie.
Les om reglementet på www.klubbenimitthjerte.no hvor idrettslag også kan laste ned annonsemateriale.
Norges idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4 ønsker alle lykke til med årets kampanje!

Årsmøte LIF Hovedforeningen

Postet av Langesund Idrettsforening den 9. Feb 2017

Årsmøteinnkaling

Tid: Torsdag 9.3.2017, kl. 19.00

Sted: Klubbhuset

Saksliste

1. Åpning av årsmøtet

2. Godkjenning av stemmeberettigede

3. Godkjenning av innkallingen, saksliste og forretningsorden

4. Valg av dirigent og referent, samt 2 medlemmer til underskrift av protokollen

5. Årsberetning

6. Reviderte regnskaper 2016

7. Fastsette kontingenter for 2017

8. Budsjetter 2017

9. Innkomne forslag

10. Vedtektsendringer

11. Valg

12. Utmerkelser: Forslag til årets Garås statuett

Forslag sendes leder innen 2 uker før møtet. Trykk her for å sende inn forslag.